Termeni si conditii

Ati intrat in sectiunea speciala dedicata politicii de termeni si conditii folosita de echipa comic.ro pentru buna desfasurara a activitatii site-ului nostru.

Acceptarea neconditionata a acestor termeni se considera acordata odata cu accesarea informatiilor de pe site. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni va trebui sa parasiti imediat site-ul.

Se interzice folosirea informatiilor oferite de acest site pentru uz comercial. Orice trunchiere, reformulare sau reproducere este strict interzisa, fie ca aceasta se desfasoara in mediu virtual sau in mediu clasic (pe hartie).

Aceste informatii pot fi folosite fara nicio restrictie numai pentru uzul propriu.

In cazul in care doriti totusi sa folositi aceste informatii in alte scopuri, ne puteti adresa o cerere pentru a obtine acordul nostru scris pentru folosirea informatiilor in scopul dorit.

Toate informatiile oferite de comic.ro sunt de uz general si nu sunt adaptate pentru nicio situatie particulara. Este bine ca inainte de a folosi informatiile in scop propriu, sa va adresati unor specialisti in domeniu.

Comic.ro, administratorul si editorii nu pot fi trasi sub nicio forma la raspundere pentru eventualele daune ce ar putea interveni ca urmare a folosirii informatiilor de pe site, indiferent de momentul, ocazia sau locul in care acestea isi pot face aparitia.

Comic.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra corectitudinii si a informatiilor prezente pe site si nu raspunde sub nicio forma asupra conformitatii acestora.