Filme online comedie – o noua forma de propagare a umorului

Filme online comedie – o noua forma de propagare a umorului

Filmele de comedie au reprezentat inca de la aparitia cinematografiei, la inceputul secolului al XX-lea, o forma de manifestare si propagare a umorului. Indiferent de forma si genul pe care le abordeaza filmele de comedie si-au facut simtita prezenta repede si au devenit una dintre cele mai apreciate categorii cinematografice.

Era digitala si internetul au dus la aparitia unei noi categorii de filme de comedie, cea online, pe langa cele traditionale, precum productiile pentru cinema sau televiziune. Astfel au aparut filmele de comedie ce pot fi urmarite online.

Filme online comedie – streaming & content

Accesul la internet si aparitia site-urile web au schimbat regulile jocului in industria cinematografica. Filmele online comedie au profitat din plin de pe urma acestui nou tip de mediu de propagare. In ultimii ani asistam la o multitudine de productii proprii (cu un buget mai mic sau mai mare) care sunt postate in mediul virtual, contra cost sau gratuite.

Marile case de productie de la Hollywood au profitat de avantul internetului si au creat site-uri web complexe si bogate, pe care au postat creatiile proprii, de la productii de actiune pana la filme online comedie.

Accesul pe aceste platforme se face pe baza unui abonament lunar si se poate vizualiza atat online cat si offline. Platformele pe care se pot urmari filme online comedie pe baza de abonament sunt numeroase: Netflix, Hulu, Amazon Prime sau HBO Go.

Pentru utilizatorii care nu doresc sa plateasca pentru a urmari filme online comedie exista o multitudine de alternative gratuite.

Site-uri precum www.tubitv.com; www.gomovies.la; www.watchfree.ws sau www.popcorn-time.to au oferit fanilor de filme online comedie posibilitatea de a vizualiza ultimele aparitii cinematografice intr-o maniera mai atractiva si mai comoda, fara nici un cost din partea acestora.

Un exemplu celebru il constituie insa site-ul american YouTube, aparut in 2005, ce ofera posibilitatea de a posta si accesa filme online comedie si orice alt tip de continut audiovizual fara nici un cost din partea utilizatorilor.

Accesul la o multitudine de filme cunoscute si mai putin cunoscute a devenit astfel o joaca de copil.

Filme online comedie romanesti

In Romania fenomenul filmelor din mediul online a aparut relativ recent, pe fondul raspandirii conexiunilor la internet in randul populatiei urbane si a unor viteze de navigare foarte mari (peste 50 Mbps).

Acesti factori au dus la aparitia site-urilor web specializate in filme online comedie, precum si alte tipuri de pelicule cinematografice.

Site-urile web specializate in streaming de filme online de pe meleagurile romanesti au inregistrat o crestere solida, manifestata printr-un numar in crestere de utilizatori care le folosesc serviciile si un continut bogat, adus la zi in mod constant.

Dintre cele mai cunoscute site-uri care permit vizionarea de filme online comedie amintim: www.filmeonline.biz; www.f-hd.net; www.filmeonline2016.biz; www.topfilmeonline.net sau www.voxfilmeonline.net.

Mediul online s-a dovedit a fi unul cat se poate de prolific pentru filmele online, precum si pentru alte genuri cinematografice.

La inceputul secolului XXI, filmele online comedie si-au facut repede simtita prezenta in spatiul cinematografic si au devenit rapid o noua forma de propagare a umorului si a bunei dispozitii.