Cele mai bune comedii ale ultimilor ani

Cele mai bune comedii ale ultimilor ani

Atunci cand simtim ca stresul devine imposibil de gesionat si suntem la limita puterilor, inseamna ca este momentul pentru o portie zdravana de ras. Umorul este ultima arma a organismului impotriva factorilor ce ne influenteaza negativ, iar un hohot de ras duce la eliberarea energiei negative acumulate.

Atunci cand dorim sa ne destindem, cel mai rapid mod in care putem face acest lucru este de a urmari un film de comedie, ce ne va ajuta sa trecem peste momentele dificile.

Comediile sunt remediul cel mai potrivit impotriva stresului

Filmele sunt destul de usor de gasit astazi, iar daca suntem comozi sau prea ocupati pentru a merge la cinematograf, le putem urmari din confortul propriului camin, datorita existentei platformelor HboGo sau Netflix.

Exista insa si un dezavantaj in toata aceasta situatie, deoarece riscam sa ne uitam la filmele nepotrivite.

Iata care sunt cele mai bune filme de comedie ale ultimilor ani:

Dirty Granda

Actiunea fimului se desfasoara in SUA (Florida). Un bunic pleaca impreuna cu nepotul sau in Forida, chiar inainte de nunta acestuia. Amandoi trec printr-o serie de situatii inedite (concurs de culturism, probleme cu masina, etc), fapt ce duce la consolidarea relatiei.

Spy

Este o comedie spumoasa, ce il are in prim plan pe Jason Statham, al carui rol este departe de cele de dur cu care ne-a obisnuit. Scenariul filmului se bazeaza pe aventurile unui agent secret aflat la prima sa misiune (Susan Cooper), ce trebuie sa puna capat planurilor unui traficant de arme ce are ca scop vanzarea unei arme nucleare.

Filmul este remarcabil datorita faptului ca reuseste sa ofere un umor de calitate in cadrul unei povesti cu spioni.

Going in Style

Filmul iese in evidenta inca de la nivelul distributiei, datorita numelor grele de pe afis: Ann Margret, Michael Cain, Morgan Freeman, etc. Filmul este bazat pe povestea a trei prieteni foarte saraci, care traiau de la o zi la alta, iar pentru a supravietui au fost nevoiti sa manance chiar mancare pentru caini.

Acestia sunt convinsi ca necazurile lor se datoreaza bancii, ce i-a exploatat de-a lungul timpului si hotarasc ca nu mai au nimic de pierdut daca isi recupereaza banii jefuind banca.

Wedding Crashers

Filmul ii are ca si personaje principale doi mediatori pentru divort, interpretati de Vince Vaughn si Owen Wilson, ce au ajuns sa aiba o atitudine plina de cinism despre casatorii. Astfel, de cate ori pot, acestia merg neinvitati la nunti in scopul de a se distra, a manca, a bea gratis si a se cupla cu domnisoarele de onoare.

Planurile obisnuite le vor fi date peste cap insa la o anumita nunta, iar cei doi amici vor trece prin mai multe situatii amuzante.

The Lovers

Filmul este o comedie romantica si are ca personaje centrale doi soti ce sunt lipsiti de pasiune in relatia conjugala. Fiecare este insa angajat intr-o aventura paralela, fapt ce face viitorul comun destul de problematic.

Acestia trec printr-o serie de intamplari ce vor face sa reinvie flacara pasiunii. Filmul este remarcabil datorita faptului ca trateaza situatia cu foarte multa naturalete si umor si  este lipsit in totalitate de situatii fortate sau trase de par.