Confidentialitate

Politica de confidentialitate a comic.ro este utilizata pentru a asigura o vizita placuta si linistita tuturor categoriilor de utilizatori ai site-ului nostru. Consultand randurile de mai jos, puteti afla mijloacele folosite de echipa noastra pentru a asigura confidentialitatea datelor utilizatorilor, iar accesul pe site-ul nostru va fi considerat ca acceptarea totala si neconditionata a politicii noastre de confidentialitate.

Asigurarea unei navigari anonime constituie una dintre preocuparile de baza ale echipei noastre, iar eforturile pentru a realiza acest lucru sunt constante.

Comic.ro utilizeaza o serie de fisiere folosite de catre toate site-urile, denumite fisiere cookie. Acestea sunt responsabile in colectarea unor date speciale, ce vizeaza frecventa cu care utilizatorii acceseaza site-ul, timpul petrecut de acestia pe site, sistemul de operare si tipul de browser folosit, etc.

Aceste informatii le vom folosi numai pentru dezvoltarea ulterioara a serviciilor si informatiilor oferite de site-ul nostru si pentru a imbunatati viteza de acces la informatiile de pe site.

Pentru a fi linistiti, va informam ca cookie-urile nu pot colecta alte date personale ale utilizatorilor in afara informatiilor enumerate mai sus.

Vizitatorii pot refuza instalarea acestor fisiere, fie prin refuz direct, fie prin modificarea unor setari ale browser-ului, dar in acest mod isi asuma riscul de a nu mai putea folosi site-ul la intreaga capacitate.